over both

Uw exclusieve schoenenwinkels in Rotterdam

U bent van harte welkom in onze winkels, tegenover elkaar op de Van Oldenbarneveltplaats. Al sinds de jaren 50 is BOTH een begrip in Rotterdam. Oorspronkelijk vanuit een winkel (de huidige herenwinkel) maar in 2009 hebben wij de dames- en de herenwinkel gescheiden waardoor wij ons assortiment nog verder konden verbreden en verdiepen. Door de lat hoog te leggen bij de keuze van onze merken en assortiment, kunt u er van uitgaand dat u de juiste schoenen en accessoires, voor vrijwel elke gelegenheid, bij ons vindt. Daarbij hebben wij vakkundige collega’s die u helpen de juiste keuzes te maken; of het nu gaat om die modieuze schoen voor ‘het uitgaan’, een zakelijke veterschoen of een casual sneaker. Gemaakt met aandacht voor ieder detail en natuurlijk te koop met een in kleur en materiaal bijpassende riem of accessoire. Kom langs en laat u vakkundig, vriendelijk en persoonlijk adviseren.

Persoonlijk

Schoenen zijn een persoonlijke keuze en wij helpen u graag om uw juiste keuze te maken. Dat begint bij goed luisteren, échte aandacht en oprechte interesse. U kunt bij ons rekenen op een eerlijk advies want wij hechten aan langdurige relaties.

Met zorg geselecteerd

Ieder merk en model in onze veelzijdige collectie is met zorg geselecteerd. Alleen schoenen van de beste kwaliteit en met karakter halen onze winkels. Wij kennen onze leveranciers waardoor kwaliteit nooit ter discussie staat. Daarnaast en maken wij hele bewuste keuzes in stijl en afwerking waardoor u verzekerd bent van de perfecte schoen met optimaal comfort. Wees welkom en ervaar het zelf.

Onze collectie

Collectie

Dames

Collectie

Heren

Persoonlijk

Veelzijdig

Uniek