Service en
onderhoud

Langer genieten van uw schoenen

Besteed aandacht aan uw schoenen. Zo blijven ze langer mooi en comfortabel aan uw voeten. Een paar tips:

  • Behandel uw schoenen met het juiste beschermingsmiddel. Het beschermt uw schoenen tegen externe invloeden, zoals regen  en sneeuw maar ook tegen vlekken en uitdroging.
  • Wissel regelmatig van schoenen. Draag niet iedere dag hetzelfde paar. Zo komt het opgerekte materiaal tot rust en kunnen uw schoenen goed drogen.
  • Laat uw schoenen drogen bij kamertemperatuur. Droog ze nooit met behulp van een warmtebron, zoals een kachel of een föhn.
  • Gebruik bij voorkeur cederhouten schoenspanners.
  • Gebruik onderhoudsmiddelen van bijvoorbeeld Collonil en Saphir. Ambachtelijke producten met de juiste voeding en verzorging. Let op dat ieder materiaal anders behandeld wordt.

Ambachtelijke reparatie

Schoenen slijten en kunnen beschadigen. Geen reden om ze weg te gooien want u kunt ze in veel gevallen eenvoudig bij ons laten herstellen. Wij werken uitsluitend met vakmensen die zijn aangesloten bij de Stichting Kwaliteitsreparaties Nederlandse Schoenfabrikanten. We stimuleren het gebruik van zoveel mogelijk originele materialen, om dezelfde goede eigenschappen (waar u tijdens de aanschaf voor gekozen heeft) te behouden. En natuurlijk houden we een oogje in het zeil voor u.